“Ei! No passis de llarg”: la campanya de l’Ajuntament que posa en valor els vuit espais més emblemàtics de la ciutat

Dimarts, 8 de novembre de 2022 a les 00:00

Les banderoles que s’han col·locat al llarg de la N-II indiquen que el Refugi Antiaeri, el Parc Dalmau, la platja, el far, l’església, la Roca Grossa, les Torretes i el Passeig de mar són les parades obligatòries de la ruta de qualsevol persona que visiti Calella 

L’Ajuntament de Calella ha engegat la campanya “Ei! No passis de llarg!” amb la finalitat de posar en valor la bellesa i importància dels vuit espais més emblemàtics de la ciutat. El Refugi Antiaeri, el Parc Dalmau, la platja, el far, l’església, la Roca Grossa, les Torretes i el Passeig de mar són els llocs que consten en les banderoles que s’han col·locat al llarg de la N-II per tal d’indicar a qualsevol persona que visiti Calella quines són les parades obligatòries que la seva ruta ha de tenir.

La campanya no s’ha impulsat únicament per tal d’assenyalar als visitants que aquests són els espais més emblemàtics de la ciutat, sinó que també té l’objectiu de recordar a tota la ciutadania que Calella disposa d’aquests indrets únics i que representen una gran riquesa patrimonial i valor.
 

Darrera actualització: 14.02.2023 | 10:31