Dissabte aixeca el teló la primera Fira Marinera de l’estiu, que se celebrarà al Passeig de Manuel Puigvert

Dimecres, 8 de juny de 2022 a les 00:00

Enguany, les quatre Fires Marineres se celebraran els dissabtes 11 de juny, 9 de juliol, 13 d’agost i 3 de setembre de 10 a 21 h a la Zona de La Gàbia

La primera Fira Marinera arriba a Calella aquest dissabte dia 11 de juny, al Passeig de Manuel Puigvert, i concretament a la zona de La Gàbia. La Fira obrirà a les 10 h i es podran visitar els diferents estands fins a les 21 h. Enguany, el projecte agafa la forma d’una versió BEACH que, com l’edició anterior, l’organitza Petits Creadors amb la finalitat de promocionar la producció artesanal que es fa a Calella. 

La Fira disposarà de més de vint parades on es podran apreciar els diversos productes que realitzen els artesans i les associades. A més, en aquesta edició, a diferència de l’anterior, s’habilitarà una food-truck, amb l’objectiu d’oferir begudes i aliments refrescants per tal de fer front a una jornada que, segons la previsió, serà bastant calorosa.

Les dates previstes per a les altres Fires Marineres són les següents: el dissabte 9 de juliol, el dissabte 13 d’agost i el dissabte 3 de setembre, al mateix lloc i en la mateixa franja horària.
 

Darrera actualització: 13.06.2022 | 07:40