Dilluns comencen les restriccions de trànsit per les obres a la Riera Capaspre entre la N-II i el carrer Ramon i Cajal

Divendres, 4 de novembre de 2022 a les 00:00

Els carrers afectats són, a més del de la riera, el Joan Maragall, Hortalans i el lateral del carrer Sant Jaume (banda muntanya), excepte pels veïns amb gual

A partir d’aquest dilluns, 7 de novembre, començaran les afectacions de trànsit a la Riera de Capaspre i als carrers del seu voltant, a causa de la retirada del pilar que hi ha sota la N-II i de la cobertura del segon tram de la riera. Les afectacions, tal com indica la imatge, són les següents:

•    Carrer de la Riera de Capaspre. Quedarà tancat durant tota l’obra
•    Carrer Joan Maragall. Tancat durant tota l’obra entre Riera Capaspre i carrer Valldebanador. Excepte per acceder als guals.
•    Carrer Hortalans. Tancat durant tota l’obra entre Riera Capaspre i Tramuntana. Excepte per acceder als guals.
•    Lateral del carrer Sant Jaume (banda muntanya). Tancat durant tota l’obra entre Riera Capaspre i Tramuntana.

Per a qualsevol dubte o aclariment sobre el curs del treballs, caldrà que us poseu en contacte amb els Serveis Tècnics municipals al telèfon 937663145.

Per a qualsevol qüestió relacionada amb l’accés als aparcaments i trànsit de vehicles en general, caldrà que us dirigiu a la Policia Local al telèfon 937665920.

Les obres consisteixen en eliminar el pilar que hi ha a la riera Capaspre, sota la N-II per evitar obstacles en cas d’avingudes d’aigua i el cobriment de la riera entre la carretera i la rotonda de Ramon i Cajal. Les obres tenen una durada de sis mesos i el seu pressupost és de 854.260€ (IVA inclòs). 
 

Darrera actualització: 04.11.2022 | 13:33