Dilluns comencen les obres de reparació del paviment de la cruïlla al carrer Indústria amb el carrer Església i que duraran 9 dies

Divendres, 31 de març de 2023 a les 00:00

Com a conseqüència, es regularà la circulació en aquesta zona, que quedarà tancada, vetllant per tal que la incidència sigui mínima. Per a qualsevol dubte o aclariment, cal posar-se en contacte amb l’Àrea de Serveis de Ciutat a través del telèfon 937663030

Dilluns comencen les obres de reparació del paviment de la cruïlla al carrer Indústria amb el carrer Església, les quals duraran un total de 9 dies. Com a conseqüència, es regularà la circulació en aquesta zona, que romandrà tancada, vetllant per tal que la incidència d’aquestes sigui mínima. Per a qualsevol dubte o aclariment, cal posar-se en contacte amb l’Àrea de Serveis de Ciutat a través del telèfon 937663030, o bé a través de l’extensió 212.

Pel que fa als veïns amb guals d’entrada i sortida de vehicles del carrer Indústria (entre els carrers Jovara i Bruguera), cal que tinguin en compte que l’accés i sortida dels vehicles dels seus aparcaments es realitzarà pel mateix carrer tal com s’indica al plànol. 

Per a qualsevol qüestió relacionada amb l’accés als aparcaments i trànsit de vehicles en general, caldrà dirigir-se a la Policia Local, a través del telèfon 937665920. 
 

Darrera actualització: 31.03.2023 | 14:27