Des de demà i fins el 17 de juny es pot demanar l’ajut al lloguer destinat als joves que tinguin com a màxim 35 anys

Dimarts, 7 de juny de 2022 a les 00:00

Els ajuts van dirigits als titulars d’un contracte de lloguer, habitació i/o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent, i compleixin els requisits de la convocatòria

Aquest dimecres s’obre el termini per a sol•licitar les subvencions que facilitaran el gaudi d’un habitatge o habitació en règim de lloguer o de cessió d’ús a persones joves amb escassos mitjans econòmics. 

Els ajuts van dirigits a aquelles persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer, habitació i/o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya que en el moment de fer la sol•licitud tinguin fins a 35 anys inclosos i complexin els requisits de la convocatòria. Els organismes de la Generalitat de Catalunya que se’n fan responsables d’aquestes subvencions són el Departament de Drets Socials i l’Agència de l’habitatge de Catalunya.

Per a poder demanar aquest ajut, cal omplir una sol•licitud de subvencions del Bo Lloguer, una sol•licitud de transferència bancària per a pagaments de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i, per últim, una declaració responsable d’ingressos. En la secció de la dreta podreu trobar tots aquests documents en pdf, així com també un manual de suport del formulari de sol•licitud electrònica del Bo Lloguer Jove 2022.

També es pot realitzar la sol·licitud directament a través de l’enllaç següent: https://habitatge.gencat.cat/ca/detalls/Tramits/22866_Bo_lloguer_joves?category=74aba454-a82c-11e3-a972-000c29052e2c&moda=1

Darrera actualització: 08.06.2022 | 16:08