Demà es celebrarà el Ple d’Investidura per escollir l’alcalde o alcaldessa que substituirà Candini

Divendres, 20 de maig de 2022 a les 00:00

La sessió extraordinària tindrà lloc a la sala de plens de l’edifici consistorial a les 11 hores i es podrà seguir en directe a través de Ràdio Calella TV o bé seguint el perfil de calellaesmes a les xarxes 

El Ple d’Investidura en el qual s’escollirà el nou alcalde o alcaldessa que agafarà el relleu de Montserrat Candini es durà a terme demà dissabte 21 de maig a les 11 hores. 

Després que l’alcaldessa Candini renunciés al seu càrrec i a l’acta de regidora per recuperar-se del càncer que li van diagnosticar fa mig any, es durà a terme una sessió extraordinària per triar la persona que continuarà amb el mandat municipal. També prendrà possessió com a nova regidora del grup municipal del PDeCAT- Junts per Calella, Lucia Sánchez; es constituirà la mesa d’edat, ja que amb l’absència de l’electe que té atribuïdes les responsabilitats de presidir les sessions els regidors de més i menys edat s’encarregaran d’ordenar el debat; a continuació es presentaran les candidatures (l’actual alcalde accidental, Marc Buch és l’únic candidat que ha confirmat que hi optarà) i, per últim, es duran a terme les votacions. En aquest cas, serà el candidat que obtingui la majoria de vots de la Corporació Municipal (9 sobre 17) qui es proclamarà alcalde de Calella.

Quan ja s’hagi realitzat el recompte i el resultat s’hagi fet públic, els diferents grups municipals tindran l’oportunitat d’intervenir, dirigint al nou alcalde unes paraules. Finalment, a mode de tancament, el candidat que hagi estat proclamat pronunciarà el seu primer discurs.
 

Darrera actualització: 20.05.2022 | 13:13