Delafé passa pel NEC aconseguint la complicitat d’un públic jove que omple a vessar el pati de butaques

Dilluns, 28 d'agost de 2023 a les 00:00

Oscar D’Aniello, acompanyat per Andrea Mir, va actuar divendres al festival del Far de Calella i va obsequiar als assistents amb una baleta de vidre per recordar una “nit molt especial”

Delafé (Oscar D’Aniello) va omplir el pati de butaques del Far divendres a la nit amb un públic jove. Va cantar amb Andrea Mir i al mig del concert van repartir unes bales de vidre al públic que representaven amulets. El cantant es va mostrar molt content d’actuar en un entorn com el del Far i va expressar que aquestes bales de vidre recordarien sempre al públic la nit que van viure.  El grup va cantar tant cançons antigues com el darrer senzill que han tret a la llum aquest 2023 i que es titula “Quiromàntica”.

De la seva banda, Paula Grande va recollir un públic en un ambient més íntim dissabte a la nit, que tot i la pluja es va poder celebrar dins el recinte museístic del Far. De fet, és la primera vegada que es fa un concert en aquest espai. Grande, acompanyada dels músics Vic Moliner i Andreu Moreno, va cantar les cançons del seu disc “Denominacions d’Origen”, de temàtica molt reivindicativa.

Aquest divendres, 1 de setembre, Ramon Miravet clou aquesta edició 2023 del NEC amb entrades exhaurides.

Darrera actualització: 12.09.2023 | 09:51