Delafé arriba al NEC aquest divendres amb les entrades exhaurides

Dijous, 24 d'agost de 2023 a les 00:00

Els de Barcelona, encapçalats per Oscar d’Aniello, ompliran el Far amb la seva proposta que fusiona el pop indie amb el hip hop. Dissabte serà el torn de la compositora Paula Grande

Delafé ha estat capaç d’exhaurir totes les entrades del NEC d’aquest divendres al Far de Calella. I ho han pogut fer amb la proposta acústica que combina els gèneres musicals del pop indie, el hip hop i el trip hop i que té com a base la poesia d’un dels lletristes més personals del panorama musical actual a casa nostra: Oscar d’Aniello.

El piano, la percussió, el xilòfon o la guitarra es van alternant en un espectacle perfecte que conté temes com “Mar, el poder del mar”, “Enero en la playa” o “Mixtape”.

Dissabte serà el torn de l’artista emergent Paula Grande que, acompanyada de Vic Moliner i Andreu Moreno, serà l’encarregada d’acomiadar l’últim #necdissabtes d’enguany. La compositora i cantant catalana presentarà el seu treball “D.O’s”, que és ni més ni menys que una denúncia social mitjançant el llenguatge del hip-hop, el soul i els ritmes afro-llatins. Amb aquest treball, aquesta artista autodidacta parlarà, a través d’històries reals, sobre les persones que tenen una història de vida sense estatus, als marges i que els tanca portes.

Podeu comprar les entrades pel concert de Paula Grande al portal entreapolis.com a un preu que va dels 12 als 14 euros i que està reduït a 7 a través del Passaport Cultural i d’Escena 25.

Aquests concerts disposen de transport públic gratuït a través del carrilet i a la terrassa del Far hi ha servei de bar i sopars amb discjòquei abans de les actuacions entre les 20.00 i les 01.00 h.

Darrera actualització: 24.08.2023 | 12:53