Calella viu un cap de setmana a vessar de gent amb les botigues al carrer, la Passarel·la de moda i el Dia dels Museus

Dilluns, 16 de maig de 2022 a les 00:00

El municipi recupera l’efervescència de l’activitat cultural i comercial gràcies a l’oferta programada i a una climatologia que hi ha acompanyat 

El programa d’activitats d’aquest cap de setmana, protagonitzat per “La botiga al carrer està de moda”, amb la passarel·la a la Plaça de l’Església, i el Dia Internacional dels Museus han omplert Calella de gent. Així doncs, els calellencs i calellenques, i la gent vinguda de fora han passejat pels carrers de la ciutat, han comprat i han pogut visitar gratis els diferents espais museístics que hi ha.

Per una banda, el Dia Internacional dels Museus ha permès que l’Ajuntament de Calella hagi obert a tothom la seva oferta de museus amb l’objectiu de donar-los a conèixer encara més i d’apropar la cultura a tota la ciutadania. Hi ha hagut força participació a la jornada de portes obertes al Museu, Museu del Turisme, Centre d’Interpretació del Far i al Refugi Antiaeri del Parc Dalmau, recuperant-se així les dades de visitants prepandèmiques. A més, també s’ha celebrat la Nit als Museus a través d’una proposta musical a càrrec de l’Associació Teatre Solidari al Museu de Calella. En total, el nombre de visitants de tots els equipaments ha estat 672.

Els comerços del municipi també s’han volgut afegir a un cap de setmana diferent on les botigues han estat les protagonistes i han sortit a buscar a la gent al carrer. El mateix dissabte també s’ha dut a terme la passarel·la de moda a la Plaça de l’Església i una activitat d’inflables infantils pels més petits.

Darrera actualització: 16.05.2022 | 14:16

Imatges