Calella torna a reviure el passat renaixentista aquest cap de setmana

Divendres, 6 de maig de 2022 a les 00:00

La Plaça de l’Església i la Plaça de l’Ajuntament s’ompliran d’expositors, tallers, espectacles i cercaviles aquest cap de setmana amb la finalitat de recordar el passat humanista, evidenciant la seva influència en les nostres costums

Calella vestirà els seus carrers d’època aquest cap de setmana a través de la Fira Renaixentista. D’aquesta manera, a les places de l’Església i de l’Ajuntament tots els ciutadans que ho desitgin podran gaudir durant unes hores d’una Fira que constarà de 50 expositors que oferiran productes artesanals fets de forma tradicional, així com també d’activitats, tallers i cercaviles que convidaran el visitant a formar part de l’espectacle. 

D’entre totes les actuacions, podem destacar-ne “The Tower. Una torre d’assalt plena de sorpresa”, on una peculiar tropa de soldats prepararan una gran torre d’assalt per atacar l’enemic; “InTrobaVeritas i el Pregoner”, una cercavila musical o la mostra de documentació “A l’abordatge! Calella en temps de pirates”.

Així doncs, al llarg d’aquest cap de setmana es podran realitzar activitats gratuïtes relacionades amb el Renaixament a càrrec d’alguns comerços de Calella i artesans de la Fira. En algunes activitats les places són limitades i, per tant, cal inscripció prèvia. Per tal de reservar lloc o de demanar informació, és necessari enviar un correu a l’adreça info@firadecalella.cat o enviar un Whatsapp al telèfon 674 917 807.

Darrera actualització: 09.05.2022 | 09:44