Calella té 8 empreses, serveis i destinacions reconegudes amb el distintiu Biosphere 2024

Dilluns, 19 de febrer de 2024 a les 00:00

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va organitzar la setmana passada una Jornada de networking per a un Maresme sostenible que ha estat el preludi de l'entrega de les certificacions Biosphere i dels Punts d'Informació Turística

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va organitzar la setmana passada una Jornada de networking per a un Maresme sostenible que va ser el preludi de l'entrega de les certificacions Biosphere i dels Punts d'Informació Turística i on hi va participar la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Cindy Rando. 

Calella ha aconseguit que 8 empreses, serveis i destinacions siguin reconegudes amb el distintiu Biosphere 2024. Aquestes són l’Aparthotel Miami Park; el GHT Balmes Hotel & SPLASH***; l’Hotel Espanya; el Neptuno Hotel & Spa, l’Oficina de turisme; la Platja de Garbí; la Platja de les Roques; la Platja Gran. 
A més, el Consorci també ha distingit 9 empreses i serveis com a Punts d'Informació Turístics 2023 a Calella. Són el Museu del Turisme, l’Oficina de turisme, el Museu-Arxiu Municipal Josep M. Codina i Bagué, l’Associació Turística de Calella, l’Hotel GHT Marítim, l’Hotel GHT Balmes, els Apartaments Atzavara, el Càmping Roca Grossa i l’Hotel Racó d'en Pepe.

En les sessions que es van desenvolupar en la jornada, van compartir espai de treball membres del sector públic i del privat, des de regidors i tècnics de turisme a representants de museus i empresaris d'allotjaments, restauració i serveis turístics, tots enfocats en la millora de la sostenibilitat a la comarca.
La jornada es va celebrar a l’Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. La comarca del Maresme compta amb 100 empreses turístiques, serveis públics i destinacions certificades amb el compromís per la sostenibilitat turística Biosphere i 61 Punts d'Informació Turística que fan la funció de prescriptors del Maresme.
 

Darrera actualització: 19.02.2024 | 10:34