Calella Sport City Lab organitza la jornada “Innovation Day” per crear sinèrgies entre els teixits esportiu i empresarial

Divendres, 21 d'octubre de 2022 a les 00:00

L’acte, que tindrà lloc el proper dimecres 26 d’octubre de 9:30 a 13 hores a l’Espai Can Saleta, es celebra amb l’objectiu de donar resposta als reptes de les entitats esportives calellenques

L’Ajuntament organitza la jornada “Innovation Day”, amb la finalitat de generar connexions i oportunitats que permetin activar coneixement i aliances entre el Calella Sport City Lab i el teixit empresarial i d’entitats vinculades al món de l’esport. Aquesta jornada tindrà lloc a l’Espai Can Saleta el proper dimecres 26 d’octubre, de 9:30 a 13 hores. Per inscriure’s cal enviar un correu a l'adreça innovacio@cambrabcn.cat indicant les següents dades: nom i cognoms, empresa/entitat, càrrec i telèfon de contacte.

L’esdeveniment pretén, d’una banda, donar resposta als reptes de les entitats esportives calellenques i, de l’altra, donar a conèixer solucions en el mercat que hi donen resposta de forma efectiva. L’objectiu, doncs, és generar sinèrgies entre entitats i empreses a partir d’un espai de treball compartit sobre innovació esportiva. Els àmbits de treball col·laboratiu sobre els quals pivotarà la jornada són: el rendiment dels esportistes de la ciutat, la generació de comunitat esportiva i el finançament de clubs esportius i empreses del món de l’esport.

El Calella Sport City Lab és un espai obert d’innovació esportiva, experimentació i emprenedoria que aglutina, connecta i pretén beneficiar a tots aquells agents públics i privats vinculats a l’àmbit esportiu de Calella i la seva àrea d’influència.

Darrera actualització: 21.10.2022 | 14:07