Calella s’ha omplert a vessar el cap de setmana amb les botigues al carrer, la passarel·la de moda i el Dia dels Museus

Dilluns, 15 de maig de 2023 a les 00:00

Més de 800 persones han visitat els equipaments museístics de la ciutat i han participat de les seves activitats, a més de passejat pel centre comercial farcit de parades

Calella s’ha omplert a vessar de gent durant aquest cap de setmana amb la botiga al carrer, la passarel·la de moda i el Dia Internacional dels Museus que, com cada any, es commemora obrint de bat a bat i de manera totalment gratuïta tots els equipaments museístics de la ciutat, així com oferint una vetllada musical nocturna per celebrar la Nit dels Museus.

Enguany, un total de 801 les persones (l’any passat en van ser 672) han aprofitat l’ocasió per visitar el Museu del Turisme, el Centre d’Interpretació del Farde Calella, el Refugi Antiaeri del Parc Dalmau, el Museu Arxiu Municipal i la Sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell. L’objectiu d’aquesta jornada és apropar la cultura a tota la ciutadania, donant-los a conèixer –entre altres-- la història del municipi. Dues de les activitats protagonistes d’aquest cap de setmana amb motiu del Dia dels Museus han estat  la vetllada musical que té lloc durant la Nit dels Museus, que ha anat a càrrec de l’Associació de Teatre Solidari de Calella, i la ruta de les fonts “Amb nom de dona”, que s’ha fet per primera vegada aquest diumenge.

Per altra banda, els comerços del municipi també s’han volgut afegir a un cap de setmana diferent onles botigues han estat les protagonistes i han sortit a buscar a la gent al carrer. El mateix dissabte també s’ha dut a terme la passarel·la de moda a la Plaçade l’Església.

Darrera actualització: 15.05.2023 | 13:09