Calella s’adhereix a la campanya “Fes un gest per l’ELA” i il·lumina la façana de l’Ajuntament i el Far de color verd

Dimarts, 21 de juny de 2022 a les 00:00

Es commemora el Dia Mundial de la Lluita contra l’Esclerosi Amiotròfica, una iniciativa que té en la Fundació Miquel Valls un pilar indispensable en el treball per fer front a la malaltia

Calella s’adhereix a la campanya “Fes un gest per l’ELA” impulsada per la Fundació Miquel Valls. L’equip de govern protagonitza un seguit d’imatges on amb la ma dreta fa el símbol de la lletra “L”. 

I és que el 21 de juny és el Dia Mundial de la Lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), una malaltia neurològica progressiva que afecta a les cèl·lules nervioses del cervell i de la medul·la espinal i que, a dia d’avui, no disposa de cap cura. L’ELA afecta a 2 de cada 100.000 persones en el món.

Fidel a la seva cita anual, l’Ajuntament de Calella ha volgut tornar a il·luminar la seva façana, així com el Far de la ciutat, de color verd, amb l’objectiu de donar visibilitat a la malaltia. També per mostrar el suport de la primera institució de la ciutat a les persones que la pateixen. 

La Fundació Miquel Valls va néixer a Calella l’any 2005 com una fundació privada i sense ànim de lucre, impulsada per l'Enric M. Valls, el pare del qual va morir a causa de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica. L’objectiu de la Fundació és millorar la qualitat de vida dels afectats d’ELA i els seus familiars, i lluitar perquè la ELA sigui curable.
 

Darrera actualització: 22.06.2022 | 07:23