Calella reuneix a sis dels millors professionals del món al primer Festival d’Harmònica de la península

Divendres, 16 de setembre de 2022 a les 00:00

Aquest certamen ha esdevingut un punt de trobada entre els entusiastes d’aquesta modalitat, convertint-se en un referent. Fins al 18 de setembre la ciutat estarà plena de concerts, tallers i altres activitats que van dirigides a tot el públic

Calella està acollint aquests dies el primer Festival de l’Harmònica de tota la península. El 15 de setembre es va donar el tret de sortida d’aquesta iniciativa i, fins al 18 tothom qui ho desitgi podrà gaudir d’activitats de tota menta com classes, conferències, concerts, tallers o jams sessions, de la mà de diferents professionals.

Marko Jovanic, Joan Pau Cumellas, Víctor Puertas, Greg Zlap, Brendan Power i William Galison són tots els músics professionals que destaquen en aquesta celebració. 

D’aquesta manera, al llarg d’aquests dies, diferents espais del municipi com Can Saleta, el Museu Arxiu o, fins i tot, algunes guinguetes estan acollint diferents activitats que giren entorn al món de les harmòniques. 

Avui, per exemple, Can Saleta acull diverses masterclasses a càrrec dels músics i, avui, el Museu Arxiu acollirà els concerts de Brendan Power (a les 19 hores) i de Marko Jovanic i Georgi Sareski (a les 20 hores). Al vespre, a les 22 hores, a la Sala Mozart es durà a terme una jam session.

Per ampliar la informació, podeu consultar el programa a través d’aquest enllaç: https://www.calellaharmonicafestival.cat/wp-content/uploads/2022/09/CalellaHarmonicaFestival_CAT.pdf
 

Darrera actualització: 16.09.2022 | 11:07