Calella presenta un NEC renovat que manté l’intimisme del Far però hi incorpora un concert de gran format al Parc Dalmau

Dimecres, 20 d'abril de 2022 a les 00:00

Ginestà, Joan Masdéu, Beth, Gemma Humet, Muchachito Bombo Infierno, Joan Garriga o Alessio Arena son algunes de les actuacions del Festival que aixecarà el taló l’1 de juliol amb Maria del Mar Bonet

El NEC creix i agafa la forma d’un festival renovat, millorat que incorpora un nou escenari al Parc Dalmau per a fer-hi concerts de gran format. L’objectiu és no limitar les possibilitats de creixements d’un Nits d’Estiu Calella Festival que edició rere edició aixeca més expectació entre els amants de la bona música.

A l’escenari íntim i intimista (gairebé màgic) del Far de Calella s’hi afegeix l’extensió i grandària del Parc Dalmau on aquest any hi acollirà els màxims exponents de la rumba fusió internacionals, Muchachito Bombo Infierno i Joan Garriga. Serà una nit per cantar i ballar. L’edició del NEC 22 porta, entre altres, Ginestà, Joan Masdéu, Beth, Gemma Humet, Muchachito Bombo Infierno, Joan Garriga, Alessio Arena o Maria del Mar Bonet. També Rocio Marquez, Mr. Kilombo o Mariana Gómez i el Duo Brotons.

També manté el vincle amb la temporada lírica amb actuacions dins l’espai “Clàssica al Nec” d’Albert Deprius, Quintet Aeolus, la gala amb tres sopranos, etc.

L’alcalde accidental, Marc Buch, ha destacat la importància d’invertir en la cultura i ha explicat que la previsió d’aquesta edició és garantir la màxima capacitat, ampliant l’aforament 50 places. A més, ha posat en valor que el NEC és dels pocs festivals que es fa en un Far i això permet “gairebé tocar l’artista” i, sobretot, “quan l’artista et vol transmetre alguna cosa ho perceps, ja que és un espai idíl·lic”.

El regidor de cultura, Josep Torres, igual que l’alcalde, ha destacat el valor que el festival li dona a l’oferta gastronòmica de les nits de concert. Amb la novetat que aquest any DJ amenitzarà les nits de divendres abans i després del concert corresponent. 

Aquest any les butaques aniran enumerades, per tal de garantir-ne l’ordre i la fluïdesa. Per últim, hi haurà una entrada jove, de 3 euros, que es podrà obtenir a través de la taquilla portant el DNI.

Darrera actualització: 05.05.2022 | 07:16