Calella potencia la seva oferta de destinació turística sostenible amb un hotel de quatre estrelles superior

Dimecres, 15 de juny de 2022 a les 00:00

El nou Neptuno Hotel & SPA compta amb sistemes de generació d’energia a través de 72 plaques fotovoltaiques que generen energia per a l’autoconsum

El nou projecte impulsat per la família Hernando - Corral i situat en el carrer Sant Josep es va presentar ahir en un acte en el qual l’alcalde de Calella, Marc Buch, hi va assistir. En aquest, es van poder conèixer les característiques de la reforma integral de l’hotel, les quals han consistit a fer les seves instal•lacions més sostenibles. 

Aquest concepte d’hotel sostenible mediambiental s’ha completat al llarg de dos anys, a partir d’unes obres que s’han realitzat en dues fases, com a conseqüència de la pandèmia. D’aquesta manera, els propietaris van adquirir una finca annexa amb la finalitat de convertir-la en un complex d’allotjament d’alta qualitat. Així doncs, el nou hotel, que compta amb 91 habitacions, consta de sistemes de generació d’energia sostenible per a l’autoconsum. Concretament, la nova versió del Neptuno disposa de 72 plaques solars fotovoltaiques que generen energia. Com a resultat d’aquestes bones pràctiques, l’hotel ha rebut el certificat Biosphère.

El passat dia 5 de maig, el regidor Albert Torrent, en representació de l’Ajuntament de Calella, ja va recollir el distintiu de projecció internacional (el segell Biospère) com a reconeixement a les bones pràctiques mediambientals de la ciutat en una jornada organitzada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.
 

Darrera actualització: 15.06.2022 | 13:19