Calella immortalitza amb una escultura l’agraïment de la ciutat a tot el personal de l’Hospital per la seva feina incansable durant la Covid

Divendres, 22 de juliol de 2022 a les 00:00

El vestíbul de l’Hospital Sant Jaume serà l’escenari, diumenge, de l’acte de descobriment de l’obra de l’artista Ció Abellí dedicada a tots els treballadors de la salut, sense cap distinció. La cerimònia es farà a les 19 h i estarà presidida per l’alcalde, Marc Buch, i comptarà amb el President del Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Dr. Joan Guix, el gerent de l’organisme, Dr. Lluís Franch, i el regidor de salut, Ramon Llamazares, a més de l’autora de l’escultura

L’Hospital de Calella acollirà aquest diumenge dia 24 a les 19 h l’acte d’inauguració de l’escultura que l’Ajuntament ha dedicat als professionals de l’àmbit de la salut per la seva tasca humana, incansable i extraordinària, especialment durant la pandèmia de la Covid. 

L’escultura que a partir de diumenge formarà part del vestíbul de l’Hospital Sant Jaume de Calella és obra de l’artista gironina Ció Abellí. Llicenciada en Belles Arts, ha realitzat 15 exposicions individuals a Catalunya, Andorra i França, mostrant les seves escultures en bronze de temàtica figurativa i els seus dibuixos en tècnica mixta. Durant tot aquest temps ha compaginat la creació d'obra pròpia amb la pública i d'encàrrec i ha participat en diverses exposicions col·lectives.

L’acte estarà presidit per l’alcalde, Marc Buch; i hi participaran el Dr. Joan Guix, president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva; el Dr. Lluís Franch, gerent de la Corporació; el regidor de salut i política social Ramon Llamazares i la Sra. Ció Abellí, artista autora de l’obra.
 

Darrera actualització: 22.07.2022 | 11:57