Calella es prepara per viure un cap de setmana de sardanes amb la presència de les millors cobles del país

Divendres, 3 de juny de 2022 a les 00:00

La 94a edició de l’Aplec Pairal de Catalunya omplirà de música i ball el Passeig de Manuel Puigvert i el Parc Dalmau

Calella acull aquest cap de setmana la 94a edició de l’Aplec de la Sardana. Organitzada per l’Agrupació Sardanista de Calella és tracta d’una cita obligada per a tots els amants de la música de cobla. L’Aplec tindrà dos escenaris emblemàtics de la ciutat: el Passeig de Manuel Puigvert i el Parc Dalmau. 

Les millors cobles del país seran a Calella. Pel que fa a la programació, la Sant Jordi – Ciutat de Barcelona durà a terme el concert de la tarda de dissabte, unint-se a la Principal de la Bisbal a la nit per realitzar una doble audició. El diumenge, al Parc Dalmau, hi haurà tres intèrprets més: la Montgrins, la Principal del Llobregat i la Marinada.

L’entrada per assistir a l’Aplec dissabte té un cost de 1 euro (i de 2 en el cas de la doble audició) mentre que el preu del diumenge és de 7 euros, incloent ambdós dies la cadira, així com també el servei de bus, que garantirà que totes aquelles persones que ho necessitin puguin pujar i baixar amb transport des de l’entrada del recinte del Parc Dalmau al Parc de l’Ós. En cas de mal temps, l’Aplec es traslladarà a les instal·lacions de la Fàbrica Llobet.

L'Aplec de Calella, conegut com l’Aplec Pairal de Catalunya, va néixer l’any 1926 i és el degà dels aplecs de la sardana.

Darrera actualització: 08.06.2022 | 16:08