Calella es converteix en la capital del cicloturisme amb la celebració de la 1a edició de la marxa Gran Fondo SCOTT

Dilluns, 30 de maig de 2022 a les 00:00

L’alcalde, Marc Buch, acompanyat de les regidores Cindy Rando i Lucia Sánchez, va donar el tret de sortida aquest diumenge dia 29 de la marxa de cicloturisme en la seva primera edició

Buch ja va anunciar fa un parell de mesos que Calella acolliria aquest any la Gran Fondo Calella SCOTT. Així doncs, la marxa, celebrada aquest diumenge, ha constat de tres recorreguts: d’una prova llarga, batejada com “Cinc estrelles” (Calella/Santa Fe del Montseny/Collformic/Calella) de 146 km de recorregut. Una segona de 102 km que fa el recorregut Calella/Coll de Santa Helena, al Montseny/Calella. I una tercera (Calella/la Costa del Montseny/Calella) de 81 km de recorregut. Es tracta d’una marxa cicloturista que combina mar i muntanya. 

La celebració d’aquesta primera edició de la marxa ha esdevingut un èxit absolut. A més, la marxa ha anat acompanyada d’una jornada amb un temps immillorable. En total, hi ha hagut una participació de 680 persones.

Joaquim Purito Rodríguez, considerat un dels millors ciclistes catalans de la història, va explicar durant l’acte de presentació de la marxa la seva relació amb Calella i va elogiar la situació de la ciutat ideal per fer ciclisme. “A més de la seva platja, la seva gastronomia i que es pla, disposa d’unes muntanyes altes (el Montseny) a pocs quilòmetres de distància. Ideal per entrenar i per competir; una meravella”. Purito ha celebrat a través de les seves xarxes socials l’èxit d’aquesta primera edició.
 

Darrera actualització: 30.05.2022 | 17:14