Calella decideix prohibir fumar a tota la platja i sancionar tot tipus de pesca a les Roques per protegir el corb emplomallat

Divendres, 29 d'abril de 2022 a les 00:00

El Ple Extraordinari de l’Ajuntament decideix modificar l’Ordenança de Convivència Ciutadana i Via Pública per deixar via lliure a la platja de gossos aprovada en consulta popular. Les modificacions es van valorar positivament, aconseguint l’aprovació per unanimitat

El consistori i tots els grups polítics van aprovar la modificació de l’Ordenança de Convivència Ciutadana i Via Pública en una sessió plenària extraordinària. Aquestes modificacions permetran accelerar els processos perquè el Govern pugui fer realitat la voluntat de la ciutadania.

La primera d’aquestes permetrà que la platja de gossos sigui una realitat perquè les calellenques i calellencs la puguin gaudir aquest estiu. Per tant, hi ha un canvi respecte l’anterior ordenança, i ara, els gossos podran entrar a la platja (a la que estigui habilitada) durant la temporada de bany, entre els mesos de maig i octubre.

La modificació de l’ordenança, però, també ha comptat amb el canvi de diferents normatives. Es prohibeix fumar en la totalitat de la platja de Calella, excepte les zones habilitades com les guinguetes i es prohibeix tot tipus de pesca recreativa  a la platja de les Roques amb l’objectiu de protegir el corb emplomallat.

El Ple Extraordinari va transcórrer amb bona sintonia i les tres modificacions es van valorar positivament, aconseguint l’aprovació per unanimitat.

Darrera actualització: 05.05.2022 | 07:13