Calella competirà aquest estiu amb 26 municipis de Catalunya per aconseguir la Bandera Verda de la sostenibilitat hostalera d'Ecovidrio

Divendres, 1 de juliol de 2022 a les 00:00

Els diferents restaurants, bars i guinguetes de la nostra ciutat s'han sumat a aquesta iniciativa en col·laboració amb l'Ajuntament de Calella i Ecovidrio com a mostra de compromís amb el reciclatge d’envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic

L’Ajuntament de Calella i els establiments hostalers del municipi competiran aquest estiu amb 26 municipis de Catalunya per aconseguir la Bandera Verda de la sostenibilitat hostalera d'Ecovidrio. Es tracta d’una iniciativa sostenible que té per objectiu guardonar l’esforç dels més de 800 establiments hostalers de la província i l’activisme de 6 dels seus municipis per la sostenibilitat durant l’estiu, en especial pel que fa a la gestió correcta dels seus residus.

La campanya contempla accions per donar resposta al notable increment de la generació de residus d’envasos de vidre en zones costaneres ocasionat pel turisme estival. A l’estiu es consumeixen un terç dels envasos de vidre que es posen en circulació i un 50% d’ells es genera directament en el sector hostaler, i per això la seva implicació és clau per generar una transició real cap a un model més circular i descarbonitzat.

Aquesta iniciativa s’ha presentat avui a Pineda de Mar, en un acte que ha comptat amb els i les representants de la nostra ciutat, Sitges, Castelldefels, Pineda de Mar, Santa Susanna i Silvia Mayo, gerent d’Ecovidrio a Catalunya.
 

Darrera actualització: 05.08.2022 | 11:23