Calella acull la VI Jornada d’Orientació Professional que organitza el Servei Educatiu de l’Alt Maresme

Divendres, 31 de març de 2023 a les 00:00

L’alcalde, Marc Buch, va donar la benvinguda institucional de l’esdeveniment que va tenir lloc ahir a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet - Guri i que va comptar amb el suport de l’Ajuntament i de l’Institut Bisbe Sivilla

Calella acull la VI Jornada d’Orientació Professional que organitza el Servei Educatiu de l’Alt Maresme. L’alcalde, Marc Buch, va donar la benvinguda institucional de l’esdeveniment que va tenir lloc ahir a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet - Guri i que va comptar amb el suport de l’Ajuntament i de l’Institut Bisbe Sivilla. L’acte també va comptar amb la presència de Simó López, director dels serveis territorials Maresme - Vallès Oriental i la regidora d’Educació Montserrat Mateu.

A la Jornada d’Orientació també hi va assistir els diferents directors i directores dels centres de secundària, així com Joan Lleonart, director adjunt dels serveis territorials d’Educació al Maresme-Vallès Oriental;  Vicky Pérez, coordinadora de serveis educatius dels serveis territorials Maresme-Vallès Oriental; Dolors Castro, coordinadora territorial d’ensenyaments professionals dels serveis territorials  Maresme-Vallès Oriental i Sandra Galera, assessora tècnica referent d’inclusiva dels serveis territorials Maresme-Vallès Oriental.

Aquest esdeveniment és un recurs d’orientació per a joves que serveix per a donar a conèixer quins cursos s’imparteixen, en aquest cas a l’Alt Maresme, en l’àmbit de la formació professional. 
 

Darrera actualització: 01.04.2023 | 10:47