Calella acull la torxa que dona el tret de sortida als Jocs Special Olympics 2023

Dimecres, 29 de març de 2023 a les 00:00

La ciutat fa un reconeixement als atletes amb discapacitat intel·lectual rebent-los dos dies abans de l’inici d’aquest gran esdeveniment esportiu que enguany tindrà lloc a Granollers 

Calella ha acollit aquest dimarts la torxa que dona el tret de sortida als Jocs Special Olympics 2023. L’alcalde, Marc Buch, acompanyat per diversos regidors, va rebre als atletes que participaran en aquesta nova edició en un acte previ a la inauguració oficial d’aquesta activitat esportiva que començarà demà, dia 30 de març, a Granollers.

Special Olympics Catalunya és una agrupació esportiva que té com a principal objectiu el foment de la pràctica de l’esport i d’altres activitats de lleure, per part de les persones amb discapacitat intel·lectual, com una via de desenvolupament personal i d’integració social. 

Així doncs, els seus jocs són l’esdeveniment esportiu més important per a aquestes persones, així com un estímul al treball diari, el premi a les diferents competicions locals i territorials i una excel·lent oportunitat per demostrar a la societat les capacitats i els valors dels atletes amb discapacitat i, per tant, aconseguir complicitats solidàries i de respecte. Aquests jocs tenen lloc cada quatre anys i se celebren a Catalunya des del 1988.
 

Darrera actualització: 29.03.2023 | 11:09