Atenció a les restriccions viàries per la celebració del triatló del Festrival Ciutat de Calella

Dijous, 1 de setembre de 2022 a les 00:00

Aquest cap de setmana se celebra un esdeveniment esportiu que provocarà talls de trànsit i prohibicions d’estacionament els dies 2 i 3 de setembre

El triatló de modalitat supersprint que se celebra 3 de setembre a les 16 h passarà per alguns carrers de la ciutat que quedaran tallats el dissabte entre les 15:30 i les 17:45 h. Els carrers afectats són el tram de la N-II entre Sant Pol de Mar i el trencant del carrer Francesc Macià i els carrers Montserrat, Francesc Macià, Diputació, passeig de les Roques i el tram més meridional del passeig Puig de Popa.

Durant el tall de la N-II del dissabte 3 de 15:30 a les 17:45 h es podrà sortir pel carrer Llevant en direcció a l'Hotel Oasis i accedir pel carrer Turisme.

El recorregut de la cursa es farà un tram a peu i un altre en bicicleta, el recorregut es pot consultar al web del Festrival.

Pel que fa a les prohibicions d’estacionament, els dies 2 i 3 no es podrà aparcar al passeig Puig de Popa en el tram que es troba entre l’alçada del passeig de les Roques i del carrer Turisme. El dissabte 3 tampoc es podrà estacionar cap vehicle en tot el carrer Montserrat i Diputació; mentre que en els carrers Gaudí i Santiago Russinyol on no es podrà aparcar és al tram a tocar amb el passeig de les Roques.

Darrera actualització: 01.09.2022 | 16:19