Atenció a les restriccions viàries per la celebració del triatló del 2n Festrival Ciutat de Calella

Dimecres, 30 d'agost de 2023 a les 12:00

Aquest cap de setmana se celebra un esdeveniment esportiu que provocarà talls de trànsit i prohibicions d’estacionament el dia 2 de setembre

El triatló passarà per alguns carrers de la ciutat que quedaran tallats el dissabte entre les 14 h i les 17 h. Els carrers afectats són el tram de la N-II entre Canet de Mar i el trencant del carrer Francesc Macià i els carrers Montserrat, Francesc Macià, Diputació, passeig de les Roques i el tram més meridional de la Riera de Valldenguli.

El recorregut de la cursa es farà un tram a peu i un altre en bicicleta, el recorregut es pot consultar al web del Festrival.

Pel que fa a les prohibicions d’estacionament, el dissabte 2 no es podrà aparcar a la riera de Valldenguli en el tram que es troba entre l’alçada del passeig de les Roques i del carrer Diputació. Tampoc es podrà estacionar cap vehicle en el passeig de les Roques i el Carrer Diputació en els trams entre la riera de Valldenguli i el carrer Montserrat; mentre que en els carrers Gaudí i Santiago Russinyol on no es podrà aparcar és al tram a tocar amb el passeig de les Roques.

Darrera actualització: 30.08.2023 | 17:55