Atenció a les restriccions de mobilitat pels actes de Carnestoltes

Divendres, 9 de febrer de 2024 a les 00:00

Aquest divendres 9, dissabte 10 i dimecres 14 de febrer hi haurà afectacions al trànsit a Calella en motiu de les rues de Carnaval 

Amb motiu de la celebració del Carnestoltes de Calella, hi haurà a partir d’avui divendres 9, demà dissabte 10 i dimecres 14 les cercaviles dels centres escolars, la rua infantil i l’enterrament de la Sardina, respectivament, que generaran afectacions de trànsit.

DIVENDRES 9 DE FEBRER, RUES ESCOLARS
De 9.30 fins 11.30 h, rua de Carnestoltes de l’Escola Minerva, amb recorregut des del centre Escolar, passant per l’Avinguda del  Parc, el soterrani Sant Joan, el carrer Sant Joan, el Bruguera,  el Romaní, el Soterrani Romaní i fins al Centre escolar per la vorera del carrer Sant Jaume.
De 10.30 fins a 11.30 h, rua de Carnestoltes de l’IES Bisbe Sivilla, amb recorregut passant pel carrer Valldebanador, el lateral de la N-II fins a la Riera Capaspre, es creua pel pas de vianats i baixa per la Riera Capaspre (vorera), el carrer Riera, la plaça de l’Església, el carrer Església, el carrer Cervantes, el carrer Bruguera, el carrer Ànimes, creuaran la N-II, passaran pel carrer  Llobet i Guri i entraran a la fàbrica Llobet.
De 15.00 fins 17.00 h, rua de Carnaval de l’Escola PIA, amb recorregut sortint del Xamfrà del carrer Sant Pere amb Sant Antoni, passant pel carrer Sant Joan, el Bruguera, el Sant Josep, el Jovara, el Sant Pere i arribant a l’escola pel Xamfrà.
De 15.45 fins a 16.30 h, rua de Carnestoltes de l’Escola Freta amb recorregut sortint del centre escolar, passant pel carrer Jovara, el Cervantes, el carrer Església i fins a Sagnier i tornada al centre per Jovara.

DISSABTE 10 DE FEBRER, RUA INFANTIL
A les 17:00 h, a la Plaça de l’Ajuntament hi haurà el Pregó de Carnestoltes i el seguirà una rua fins la Fàbrica Llobet i Guri. El recorregut serà de la Plaça de l’Ajuntament, passant pel Carrer Riera, la Riera Capaspre, el Jovara, el carrer Ànimes i fins la Fàbrica Llobet i Guri.

DIMECRES 14 DE FEBRER - SERVEI ESPECIAL ENTERRAMENT DE LA SARDINA
A les 18:30 h, cercavila fins a la Plaça de l’Església. El Recorregut de la cercavila comença a la plaça Catalunya i passa pel carrer Cervantes, el carrer Església i fins a la Plaça de l’Església.
Qualsevol dubte o aclariment es poden posar en contacte amb la Policia Local de Calella al 93.766.59.20.
 

Darrera actualització: 09.02.2024 | 11:12