La segona fase del projecte de renovació dels contenidors de la ciutat començarà a principis de juny

Dimarts, 18 d'abril de 2023 a les 00:00

En aquesta segona tongada es canviaran els contenidors en superfície que es troben al llarg de la zona hotelera nord i als Codina, els de la zona hotelera sud i de la platja i els de la zona central (Rierany Frares - Guàrdia Civil)

L’Ajuntament iniciarà la segona fase del projecte de renovació dels contenidors de la ciutat a principis de juny. En aquesta segona tongada es canviaran els contenidors en superfície que es troben al llarg de la zona hotelera nord i als Codina, els de la zona hotelera sud i de la platja i els de la zona central (Rierany Frares -  Guàrdia Civil).

Concretament, durant aquesta segona fase es contempla substituir els contenidors en superfície dels punts següents: Pel que fa a la zona hotelera nord i Codina, es renovaran els contenidors dels carrers Bisbe Sivilla, Valldebanador, Vallderoure i Joan Maragall - Vallderoure. Pel que fa a la zona hotelera sud i platja es canviaran els que es troben en els carrers Turisme - Riera Valldenguli, Rusinyol, Diputació i Turisme - Kaktus. I, per últim, també es canviaran els de la zona del centre (Riera Frares - Guàrdia Civil). 

Pel que fa a la substitució dels contenidors soterrats, les zones d’actuació són aquestes: Sant Antoni amb Rierany dels Frares, carrer Monturiol - Amadeu, Plaça Pompeu Fabra (rotonda), Indústria-Església, carrer del Mar - carrer Turisme, Moragas - Costa Fornaguera. 

En total, però, l’Ajuntament actuarà en una dotzena de punts d’aportació de la brossa, amb una inversió de 300.000 € (que forma part del pressupost del 2022). Els contenidors que s’estan substituint són millors que els anteriors perquè tenen una alta capacitat, durabilitat i estètica; són més resistents i flexibles; consten d’una tapa lleugera i còmoda per a l’usuari, així com també són més fàcils de maniobrar i accessibles, ja que estan dissenyats i adaptats per a persones discapacitades.

Darrera actualització: 18.04.2023 | 12:33