La celebració del festival de música “Calella Summer Fest” és la proposta més votada dels Pressupostos Participatius Joves 2023

Dimarts, 31 de gener de 2023 a les 15:48

Els resultats es van donar a conèixer ahir després d'una assemblea en la qual hi van assistir un total de 62 calellencs i calellenques, entre les quals les promotores de les 13 propostes presentades i sotmeses a votació

La celebració d’un festival de música per a joves, el “Calella Summer Fest”, ha estat la iniciativa més votada dels Pressupostos Participatius Joves d’enguany. La iniciativa s’ha proclamat guanyadora amb 232 punts, seguida de les propostes “Kids League” amb 147 punts i “La gran xurrada musical” amb 146. 

Els resultats es van donar a conèixer ahir, després de l’assemblea celebrada el divendres passat per a prioritzar les propostes, en la qual hi va assistir un total de 62 calellencs i calellenques, entre els quals s’hi trobaven les persones promotores de les 13 idees presentades i sotmeses a votació. 

En l’edició d’enguany s’han presentat 19 propostes per part de diferents col·lectius i joves a títol individual, 1 de les quals es va descartar per a no complir els requisits mínims establerts. La priorització de les propostes es va dur a terme mitjançant una votació per consens (fent 10 grups diferents, on cada un va iniciar un debat per a decidir a quines propostes de cada grup donava el valor de 20, 15, 10 i 5) i una votació individual (on cada jove va votar les propostes de cada grup amb un valor de 4, 3, 2 i 1 punts). Els resultats han estat els següents:

Calella Summer Fest (232), Kids League (147), La gran xurrada musical (146), Mediterrania (137), The security podcast (103 (+15) = 118), Festival de Cine (76), Orientació d'àmbit laboral (45 (+15) = 60), Primavera&Tardor Fest (57), Torneig banèfic 24 h de 3x3 (47), Toreing de Vòlei Solidari (40), Cuina de supervivent (37), Escapada Santa (23) i Weekend colurs party (16). Les propostes Calella Beach Festival, Mes de cine jove, Primavera Fest i Cicle cinematogràfic no es van presentar.

Des de l’Àrea de Joventut es van atorgar 15 punts extres a les propostes Orientació d'àmbit laboral i The Security podcast, ja que, tal i com s’estableix a les bases, es tracta de propostes que tenen un valor afegit, contemplant criteris d’optimització de recursos, originalitat i inclusió.

El següent pas consisteix en què els promotors de les propostes revisin els seus projectes i ajustin la memòria econòmica per tal d’estudiar quines iniciatives entren dins del pressupost i, per tant, es poden desenvolupar al llarg de l’any.

 

Darrera actualització: 11.03.2024 | 17:57