Calella celebra una de les jornades més solidàries de l’any amb el Sidral Solidari

Dimarts, 23 d'abril de 2024 a les 00:00

L’acte, organitzat pel Consell Municipal de la Solidaritat, ha aconseguit recaptar 1319,49 euros per a la cooperació en una sola diada celebrada al passeig de Manuel Puigvert

Aquest dissabte, el Consell Municipal de Solidaritat ha celebrat el Sidral Solidari, una de les jornades més solidàries de la nostra ciutat que es va dur a terme al Passeig de Manuel Puigvert i que va aconseguir recaptar 1319,49 euros per a la solidaritat i la cooperació amb 150 persones que es van quedar a dinar a la festa en un dinar popular organitzat per l’Associació Gent de Barri de Pequín. Els beneficis del dinar han anat destinats al fons d’emergència de Gaza. 

El regidor de solidaritat, Soufian Laroussi, present a l’acte en la lectura del manifest del Sidral Solidari a càrrec de l’alumnat de l’Escola Freta, va destacar que Calella és una ciutat especialment solidària i va agrair la tasca de les entitats municipals que es dediquen a la solidaritat i a la cooperació especialment amb les persones que més ho necessiten. 

La festa es va iniciar a dos quarts d’11 del matí i es va desenvolupar durant tot el dia amb activitats com l’espectacle de màgia “Womagis” a càrrec de Kali Teatre o una actuació de la Bilans Escola de Dansa. A més, també es va sortejar una panera amb productes de Comerç Just i hi va haver durant tot el dia una Carpa de la Pau amb jocs, tallers, dinàmiques de cooperació i un espai de lectura i pintura. El servei de bar va anar a càrrec dels Udols de Foc. 
 

Darrera actualització: 23.04.2024 | 14:21