Visita guiada de l'exposició "Happytecture", d'Anna Devís i Daniel Rueda

Dijous, 20 d'abril de 2023 de 18.00 h a 19.00 h

No et perdis la visita guiada de l'exposició "Happytecture", d'Anna Devís i Daniel Rueda en el marc de Festimatge!

Anna Devís (1990) i Daniel Rueda (1990) són dos imaginatius fotògrafs i artistes visuals valencians. Es van conèixer a la Universitat Politècnica de València, on es van graduar amb honors a l’Escola d’Arquitectura i, posteriorment, van fer el Màster de Disseny i Il·lustració i el Màster Universitari Arquitectura i Disseny March, respectivament. No obstant això, avui dia, aquest duet creatiu no construeix edificis, sinó imatges. Fent ús del seu bagatge arquitectònic creen poemes visuals amb els quals apropar l’arquitectura i el disseny a tots els públics. I és precisament a la xarxa social visual per excel·lència, Instagram, on han trobat aquest gran altaveu per arribar a persones de tot el planeta. Allí, més coneguts com @anniset i @drcuerda, prop d’1 milió de persones segueixen les seves aventures arquitectòniques.

El seu estil particular es caracteritza per l’ús de l’humor, la creativitat, la precisió i una delicada estètica inspirada en la geometria i el minimalisme. Devís i Rueda elaboren aquestes escenes surrealistes gai rebé sense utilitzar programes d’edició fotogràfica. Cada escenari es construeix de manera artesanal usant tota mena d’objectes quotidians, en localitzacions sorprenents i inesperades on la llum natural sempre és present.

Aquest inconfusible univers visual construït per Anna i Daniel ha despertat l’interès de grans marques de prestigi internacional i han arribat a treballar en campanyes publicitàries per a clients com Facebook, Netflix, Pantone o Disney. El seu treball també ha il·lustrat cartells de festivals, portades de llibres i ha estat publicat a nombroses revistes internacionals com The New York Times Style, Forbes, Condé Nast o El País.

Quin cost té:

Activitat gratuïta i no cal reserva prèvia

Sala d'exposicions de l'Ajuntament Vell de Calella

Plaça de l'Ajuntament, 1-3 - 08370 Calella - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 937 695 102
Adreça electrònica: m.calella@diba.cat
Horari:  
15 OCTUBRE AL 14 D’ABRIL: dilluns a divendres, 10-14 h; de dimarts a dissabte 17- 20h. Diumenge i festius 11-14 h.
15 ABRIL AL 14 OCTUBRE: dilluns a divendres, 10-14 h; de dimarts a dissabte 18-21h. Diumenge i festius 11-14 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 14.04.2023 | 11:36