Horts Socials. Projecte 3C

Diumenge, 17 d'abril de 2016 a les 00:00

L’Ajuntament de Calella i l’entitat Humana realitzen el programa d’agricultura urbana “3C: Conreem, el Clima i la Comunitat”

Els horts socials tenen com a objectiu fomentar el cultiu dels propis aliments, promoure el respecte pel medi ambient i per la pròpia salut, potenciar el treball en cooperació, l'aprenentatge de valors i el coneixement del nostre món rural més proper, impulsant alhora la participació ciutadana i la cohesió social.

Poden participar al projecte persones i/o famílies en situació de manca de treball i dificultats socioeconòmiques, entitats que desenvolupin activitats amb col·lectius específics, i jubilats i/o pensionistes. Així mateix, com a novetat, també poden participar ciutadans que estiguin treballant,  però que tinguin il·lusió, temps i constància per treballar la terra. L’Àrea de Política Social i Humana faran la selecció de candidats valorant l’interès i necessitat personal. Per apuntar-s’hi, cal fer una instància a l’Ajuntament de Calella.

Per a més informació podeu contactar amb l’Àrea de Política Social trucant al 93 766 15 52 o enviant un correu electrònic a aj035.serveissocials@calella.cat. També podeu dirigir-vos a les dependències de l’Àrea de Política Social a la Fàbrica Llobet-Guri (carrer Sant Jaume, 339).

Darrera actualització: 16.08.2021 | 13:31