Salutació de l'Alcalde

Quan, ara fa una bona colla d'anys vam començar a sentir a parlar de les "tecnologies de la Informació", poc ens podíem imaginar com arribarien a canviar el nostre dia a dia. Eren uns anys en què, els més "avançats" al seu temps, van deixar de buscar les notícies als diaris de paper per buscar-les a Internet. Uns anys després, són les notícies les que ens busquen a nosaltres prèvia definició de les nostres preferències a les diferents xarxes socials existents.

Notícies, informació, gestions, tràmits... Totes aquelles qüestions que, només fa uns anys, havíem de fer de forma presencial, assistint a qualsevol oficina dels diferents nivells de l'administració, ara són més a l'abast de la ciutadania gràcies al desplegament d'aquelles tecnologies de la informació, contribuint a configurar allò que coneixem com a "govern obert".

M'agradaria que aquesta visita virtual a l'Ajuntament de Calella no es limités a ser una finestra oberta al govern municipal. M'agradaria que esdevingués una eina que contribueixi a mantenir la confiança dels ciutadans en la política. Un espai que faciliti la implantació d'un govern obert efectiu i eficient, que equilibri el poder de la ciutadania amb dels seus gestors públics i potenciés la transparència, la participació i la col·laboració.

No oblideu seguir-nos, també, a Twitter, Facebook i Instagram.

Benvinguts a Calella.cat.

Darrera actualització: 11.01.2024 | 13:05
Darrera actualització: 11.01.2024 | 13:05