Set estudiants de Calella exposen públicament a Can Saleta els seus treballs de recerca de 2n de batxillerat

Dimarts, 28 de febrer de 2023 a les 00:00

Sofia Correa, Èlia Casanovas, Janna Rosales, Abril Carreras, Bernat Noheras, Lluc Rebagliato i Laura Del Viejo han estat els alumnes de les diferents escoles de secundària calellenques que han presentat els seus projectes 

Set joves calellencs han exposat públicament els seus treballs de recerca de 2n de batxillerat a l’Auditori de Can Saleta aquest dissabte. Es tracta d’una activitat que organitza l’Ajuntament, a través de les Àrees de Joventut i Educació, i que es va realitzar l’any passat per primera vegada. 

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Marc Buch; de la regidora de Joventut, Cindy Rando, i de la regidora d’Educació Montserrat Mateu. També hi va assistir la direcció de cada escola secundària (Marisa Romero, de l’Escola Pia; Eva Sánchez, del Bisbe Sivilla i Isabel Martínez, del Freta), així com els diferents coordinadors de batxillerat i tutors dels treballs de l’alumnat seleccionat per a l’exposició pública. 

Els treballs de recerca que es van exposar van ser els següents: “El món de la restauració de mobles”, de Sofia Correa; “Prevenció i control de l’ansietat”, d’Èlia Casanovas i Janna Rosales; “Models polítics. Diferents sistemes de Dret”, d’Abril Carreras; “Enganxat: la producció de la meva primera pel•lícula”, de Bernat Noheras; “És possible viatjar enrere en el temps?”, de Lluc Rebagliato i “Nadons a la carta”, de Laura Del Viejo.
 

Darrera actualització: 28.02.2023 | 09:36