El Calella Film Festival celebra la seva 7a edició commemorant el mig segle de “El Padrí”, de Francis Ford Coppola

Divendres, 30 de setembre de 2022 a les 00:00

L’esdeveniment cinematogràfic ja consolidat tindrà lloc de l’1 al 8 d’octubre. Enguany, la novetat és que la comunitat ucraïnesa calellenca hi col·labora organitzant un taller de cinema per a nens i joves

El Calella Film Festival se celebra enguany de l’1 al 8 d’octubre. En aquesta edició, el festival commemora els 50 anys de la pel·lícula “El Padrí” (The Goodfather), de Francis Ford Coppola. Les seccions competitives Low Budget i Creative Awards es mantenen, de la mateixa manera que el concurs de guió i, com a novetat, aquest any l’esdeveniment inclourà en la seva agenda un taller de cinema, el qual anirà a càrrec d’una cineasta ucraïnesa, amb la voluntat d’integrar encara més la comunitat en les activitats que tenen lloc a la ciutat.

L’esdeveniment s’ha presentat en una roda de premsa a la Sala Mozart, espai en el qual es projectaran les diferents pel·lícules del festival. L’alcalde, Marc Buch, juntament amb els representants de l’Associació Roseburd d’amants del cinema, Albert Guinart i Anna Giménez, han donat a conèixer alguns dels detalls d’aquesta nova edició com, per exemple, que el jurat l’encapçala l’actor calellenc Juli Fàbregas. Enguany, el festival també ha organitzat projeccions a altres pobles del Maresme com Arenys de Mar o Sant Pol de Mar amb la finalitat d’expandir-se. 
 

Darrera actualització: 03.10.2022 | 14:34