Espais esportius oberts per a la lliure pràctica

Divendres, 13 de gener de 2017 a les 00:00

Es tracta d’una prova pilot que consisteix en l’obertura de la zona esportiva més enllà de l’horari de les activitats programades amb l’objectiu d’oferir un espai de trobada i convivència perquè els joves es puguin relacionar, jugar i fer esport.

“La Muntanyeta” romandrà oberta dissabtes i diumenges, de 9.00 a 18.00 h. Per accedir a aquest espai, no cal fer inscripció prèvia, però si cal respectar l’horari de les activitats programades que s’hi puguin celebrar. A l’entrada de l’espai es podran consultar els horaris de les activitats programades.

“La Muntanyeta” és un espai apte per practicar esports com futbol 7, bàsquet, handbol, futbol sala, atletisme, bitlles catalanes o patinatge. Per practicar aquests esports, els usuaris hauran de portar el seu propi material.

No es podrà accedir amb animals, ni amb vehicles de motor ni amb bicicletes o patinets. Tampoc es pot fumar ni beure alcohol dins de les instal·lacions i aquestes s’han de mantenir en bones condicions. Els pares o acompanyants adults són els responsables dels menors d’edat que puguin estar-hi jugant. Hi haurà una persona encarregada d’obrir i tancar les instal·lacions, us podreu dirigir a ella en cas que observeu incidències o desperfectes.

Amb accions com aquesta, l’Ajuntament de Calella pretén animar els joves a practicar esport a l’aire lliure, a més de relacionar-se amb altres persones.

Darrera actualització: 16.08.2021 | 14:02