PSC: Amb motiu de l’Onze de Setembre

Amb motiu de l’Onze de Setembre, els socialistes de Calella vam manifestar el nostre catalanisme i el desig d’obrir una nova etapa de futur del nostre país.

Des del respecte a la pluralitat social i política de Catalunya, volem emprendre el camí que porti a recuperar la serenitat i la concòrdia, i aconseguir retrobar-nos en objectius comuns i compartits que ens permetin desplegar totes les grans potencialitats de progrés social i econòmic que seguim tenint com a societat.

Necessitem passar full i obrir una nova etapa. I en aquest sentit, per tal de deixar enrere les polítiques de confrontació, el bloqueig parlamentari i la inacció del Govern, considerem de vital importància poder assolir els objectius de reconciliació, bon govern i el retorn a la política.

Sovint ens trobem amb la oportunitat de combatre la fragmentació comunitària al voltant del paper de les institucions, la llengua i la cultura...

En aquest cas, disposem d’un espai idoni per teixir comunitat i millorar la convivència, un espai que podríem considerar com a motor de la cohesió social com és la Festa Major de la Minerva, que suposa un patrimoni cultural immaterial de la nostra ciutat i part de la identitat de la nostra nació.

La Festa Major és més que una festa popular, ens ajuda a enfortir els valors compartits que fomenten la inclusió social de tots els individus i col·lectius, i una eina en mans dels poders públics per promoure polítiques que fomentin la cohesió social.

Molt bona Festa Major!

Darrera actualització: 04.03.2022 | 12:09