PDeCAT: nou partit a Catalunya, el Partit Demòcrata Europeu Català.

El mes de juliol d’aquest any 2016 va començar la creació d’un nou partit a Catalunya, el Partit Demòcrata Europeu Català. El PDECat és un partit polític demòcrata, catalanista, independentista, europeista, humanista i republicà que serveix el progrés i la llibertat de Catalunya i dels ciutadans; que vol que Catalunya s’organitzi políticament com un estat independent, sense renunciar a la via unilateral, que garanteixi els drets i llibertats inalienables dels seus ciutadans, i que té la vocació de representar la majoria de la societat catalana i, per tant, de ser decisiu en els moments històrics del nostre país. És un partit transversal, format per persones de diversos orígens, idees i creences, i preocupat per les persones, allunyat de plantejaments dogmàtics, de prejudicis o d’extrems ideològics del passat que pretenen tenir respostes per a tot.

El Partit Demòcrata representa la centralitat política i social, fent una política que estigui al servei de les persones i apostant clarament per una accions que garanteixin el progrés social.

Neix, també, amb la voluntat de ser un partit amb implantació arreu del territori i un actor clau en la política municipal. És per això que recentment, a Calella, els associats han elegit, per unanimitat, una nova executiva local del Partit Demòcrata formada per nou persones amb un bon coneixement de Calella i amb implicació social i política. La nova executiva local està encapçalada per en Marc Buch i Rigola, com a president, juntament amb la Núria Parella i Comas, en qualitat de vicepresidenta.

Des de la nova executiva local es vol treballar a fons per donar a conèixer els valors i ideals del nou Partit Demòcrata, amb la voluntat de crear una base social de suport sòlida i dinàmica que s’impliqui en el dia a dia del partit, tant en l’àmbit local com en l’àmbit nacional. I ho volem així perquè el moment clau en què es troba el nostre país, Catalunya, necessita un partit que tingui uns ideals i uns principis clars, un partit capaç d’adaptar-se als nous temps, que aposti per la bona política més que per la nova política, que ens posi al costat dels qui, com nosaltres, pensen que l’autonomisme ja no ens pot oferir res, i que cal defensar, pacíficament però amb contundència, la voluntat popular expressada a les urnes el 27S.

Hi ha qui pot pensar —no sense raó— que potser no és el millor moment per a la política, però ningú pot qüestionar que mai és un mal moment per construir un país millor.

Aprofitem aquestes línies per desitjar-vos des del Partit Demòcrata, a tots els calellencs i calellenques, un bon Nadal i un feliç any 2017. Que sabem del cert que serà un any decisiu per al futur de Catalunya i del nou estat català.

Bones Festes i pròsper 2017!

Darrera actualització: 04.03.2022 | 13:38