CUP: Bone fetes a tohtom!

Sabem que totes necessitem un descans, i aquestes festes en algun sentit ho seran...  

Arriben les festes de Nadal i Cap d’Any i hem d’aprofitar per descansar, però no podem deixar de dir-vos que aquests dies traurem la nostra cara més capitalista comprant regals, menjar, beure, etc. Tot i això, podem fer-ho d’una manera més sostenible i intel·ligent. És a dir, podem comprar en la mesura que ho necessitem, podem fer-ho als comerços del nostre poble o a petits comerços de proximitat. No malbaratem menjar i beure, comprem d’una manera responsable i sostenible!

Parlem de descans perquè l’activitat del nostre poble és frenètica i, des del nostre punt de vista, un pèl frustrant. Us expliquem diverses coses perquè pugueu veure quin és el nostre punt de vista i així poder valorar, com nosaltres valorem, les merescudes vacances que arriben.

L’Assemblea de la CUP Calella i la nostra regidora, la Núria Freixas, no cobrem. Cedim totes les aportacions que rebem a la pròpia Assemblea, és a dir, el que fem, ho fem per amor al poble de Calella.

Ens agrada fer-ho així i hi creiem, però entendreu que costa suportar veure com en aquests últims tres mesos hem vist com el Govern (JuntsxCalella i PSC) donaven la vicepresidència de Gestvia, empresa pública, a C’s. A canvi de què? A canvi de votar sempre que ho necessiti el Govern en el seu benefici.

També costa veure com ara una part de Calella tindrà una zona verda que ni és sostenible, ni té una planificació de futur, ni beneficia a la totalitat de la població.

És dolorós veure com C’s presenta mocions partidistes com demanar que es posi la bandera espanyola a la façana de l’Ajuntament. En el mateix sentit, no ens agrada el canvi d’una estelada a una bandera europea a l’entrada del nostre municipi.

No entenem com després d’haver pagat un estudi que desaconsellava la construcció d’una nova piscina, finalment es durà a terme. I es durà a terme altre cop per la connivència del Govern amb C’s.

És trist haver de veure que per manifestar-nos contra les sentències de la venjança (+ de 100 anys per a representants polítics i socials del nostre país), es feien noves detencions i noves càrregues desmesurades que ningú atura.

És frustrant viure en una economia que ens ofega cada dia més. I també ho és sentir que els Serveis Socials del nostre poble estan saturats i mancats de personal i finançament.

És un pas enrere veure com Ràdio Calella Televisió seguirà polititzada tot i tenir un nou reglament. Polititzada com aquesta revista trimestral, que més que informar, és un anunci gegant de l’activitat que fa el Govern, dels seus membres i, en especial, de l’alcaldessa. Demanem un canvi de model que, com ja imaginareu, se’ns denega.

I el més trist de tot, veiem diàriament com assassinen dones al nostre país i no s’hi posa remei. La llei, els jutges, les administracions i partits com VOX i els seus socis, alimenten aquestes dinàmiques.

Però això sí, estigueu tranquil·les perquè seguirem construint des de baix per arribar ben amunt. I amb el vostre suport ho aconseguirem.

Hem aconseguit aprovar una moció per a l’erradicació de l’escletxa salarial a Calella i una altra per declarar Calella municipi antifeixista. Hem aconseguit mobilitzar-nos tot i les traves que algunes posen, i hem participat del Tsunami i l’hem fet créixer. Hem vist el naixement del JAC (Jovent Antifeixista de Calella). Hem lluitat juntes contra la Llei Aragonès, i ho seguirem fent. Hem vist com ens donàveu suport per anar al Congreso de los Diputados a fer-lo ingovernable. I de ben segur que intentarem que se us retorni la veu que és vostra, preguntant-vos si voleu o no un ALDI a Calella a la zona de l’Hospital 2.

Bé, passeu-ho genial i un sentit record a totes les preses, exiliades i represaliades polítiques.    

Llibertat preses polítiques! Altsasukoak aske!

Salut, República i festa! Molta festa!

Darrera actualització: 04.03.2022 | 12:15