CUP: "Això no toca..."

Us sona, no?

Sí, han estat molts anys de “pujolisme”. I com no podia ser d’una altra manera, ha deixat arrels. Bé, digues-li com vulguis: arrels, tentacles, súbdits, males praxis, etc.

I ha calat tant a la nostra societat i a la nostra política, que es repeteix al dia a dia de la vida calellenca. Fins i tot a l'última sessió plenària municipal, el regidor del PSOE de Calella repetia la mítica frase: “Això no toca...”.

I la resposta és: I quan toca?, qui decideix què és el que toca i el que no? Nosaltres venim a fer política. I en política, s’ha de poder parlar de tot. Si vetem temes, ja sabem a qui ens podem acabar assemblant...

Podem parlar sobre l’Hospital? Com es farà? Podem incidir i aportar idees? Si voleu saber-ne quelcom, no ens ho pregunteu, només sabem que “Això no toca...”. Tot i que li podeu preguntar, per exemple, a en Pere Puig, un metge retirat (que va a llistes amb el PDeCAT de Calella). És com ens en vam assabentar nosaltres...

Per cert, a ERC Calella tampoc li pregunteu res, ja que venia el vicepresident de la Generalitat Pere Aragonès (del mateix partit) a presentar el projecte, i no en sabien res...

Voleu saber més coses sobre Can Saula? Us traspassem el que tenim: ”Això no toca...”.

Pugem els impostos als més rics a través de les ordenances fiscals? “Això no toca...”.

Platja de gossos? “Això no toca...”.

Abordem el “problema de La Bruna”? “Això no toca...”.

Què fem per la Independència? “Això no toca...”.

Contractem ja el nou/va director/a de Ràdio Calella Televisió? “Això no toca...”.

En fi, que el diàleg polític amb aquest equip de Govern és inexistent. I si no, mireu com funciona la sala, per excel·lència, del diàleg polític municipal (el ple). Poden respondre els precs i preguntes del poble i de la resta de partits en directe i no per correu electròni

Així que, si a través de la política no ho podem aconseguir, tirarem pel dret i farem la carta als Reis Mags (no als reis aquells corruptes i lladres).

Estimats Reis Mags d’Orient,

Aquest any hem lluitat moltíssim per la justícia social, la sanitat, l’ecologisme, l’economia, la independència dels Països Catalans, el feminisme, etc. És per això que volem demanar-vos:

L’amnistia per a les preses i represaliades polítiques.

Llibertat preses polítiques! Altsasukoak aske!

Empadroneu tota aquella gent que ho necessita per sobreviure (recordeu passar per La Bruna).

Perquè “Calella Acull”, però l’equip de Govern, no.

Una bona campanya per al comerç local i per a la restauració. I ja de pas, si podeu, conserveu les restes romanes allà on volen construir-hi una gran superfície.

Una bona educació i una bona feina per a totes aquelles que la vulguin.

Que no siguin temps d’estatuetes i muralets, de brutícia i decadència, de racisme i violència, de feixisme, de misogínia, d’afusellaments, de gastar “peles” perquè s’acosten les eleccions, de contaminació, de feminicidis, etc.

Prometem portar-nos bé... CUP Calella

Darrera actualització: 04.03.2022 | 12:02