PP: Jo i els plens

No he assistit als plens d’Agost, Octubre i Novembre. El passat ple del dia 11 de Desembre l’alcaldessa Montserrat Candini m’ho va retreure i em va dir que no havia donat cap justificació al respecte.

L’alcaldessa i els diferents portaveus dels partits polítics saben perfectament que he patit agressions verbals i contra la meva propietat, ho han pogut veure al grup de WhatsApp de portaveus polítics de Calella. A modus d’exemple, heu de saber que m’han punxat la roda del cotxe a l’aparcament comunitari de l’edifici on visc, m’han empastifat de merda de gos el bombí de la meva oficina (3 vegades), m’han increpat pel carrer, i fins aquí he aguantat i molt, però el que no puc permetre és que també increpin al meu pare com així ha passat, i no em podria perdonar mai per mai que la meva dona o la meva filla puguin patir aquest tipus d’actituds. Així que si l’alcaldessa em pregunta si no sóc valent, li haig de dir que jo tinc valentia si només m’afecta a mi, però no quan afecta a la meva família. És per tot això que he deixat de parlar amb els mitjans de comunicació, i no vaig anar als darrers plens per evitar que aquestes actituds anessin a més.

N’estic més que segur que aquestes persones que han realitzat aquests fets s’anomenen entre ells “demòcrates”, però en realitat actuen com a simples feixistes.

LA DESGRACIA DEL “PROCÉS”

Des del “referéndum” del 9 de noviembre se han ido de Cataluña más de 2000 empresas, pero a partir del 1 de octubre de 2017, la fuga de empresas ha crecido exponencialmente, con la salida de más de 3000 empresas. Dijeron que los bancos no se irían, y Caixabank se ha ido a Baleares y el Sabadell se fue a Alicante. Una empresa tan importante y con renombre como Codorniu se ha ido a la Rioja, y otro montón de empresas de diferentes tamaños se han trasladado a Valencia, Aragón y principalmente a Madrid. Después de la aplicación del 155, la fuga de empresas se ha ido frenando. El problema será si volverán o no, supongo que los resultados de las elecciones del 21D, influirán y mucho en la fuga o el retorno de empresas, por ello hay que ir a votar por los partidos constitucionalistas para evitar el desastre económico y social de Cataluña.

Se estima que la Generalitat de Cataluña dejará de recaudar entre 2 y 3 mil millones de euros, sólo por el % de renta que se queda la autonomía en el actual modelo de financiación, y eso sólo por cambiar la sede. Pero las pequeñas empresas no sólo cambian la sede, se van, y sus trabajadores sólo pueden trasladarse con ellos o ir al paro.

El efecto en el turismo ya se está notando sobretodo en cuanto al IMSERSO con un 46% de disminución en Cataluña, eso ha provocado el cierre de varios hoteles que abrían todo el año.

Los independentistas están ciegos, yo digo que están enamorados, y ya se sabe que una persona enamorada no atiende a razones. Para ellos todo es mentira y la república bolivariana al más puro estilo venezolano es el gran futuro para todos los catalanes, al menos para los que se quedaran.

Pero lo peor de todo es la fractura social. ¿QUIÉN REPARARÁ TANTO DAÑO?

JO, L’ESGLÈSIA DE CALELLA I LA DECLARACIÓ DE LA RENDA

Els darrers temps hem pogut veure com el nou capellà de l’Església de Calella s’ha pronunciat i es pronuncia a favor de la independència, i té penjats rètols polítics a la façana de la nostra Església, que és de tots els calellencs.

Parlo en el meu nom i dic, que l’església ha de procurar per les ànimes dels seus ciutadans i en cap cas han d’entrar en temes polítics i donat que això no succeeix a la nostra ciutat, us dic que en la propera declaració de la renda i si no canvien les actituds d’aquest capellà, serà la primera vegada que no tatxi la casella de l’església a la meva declaració de la renda.

El capellà encara té temps de rectificar i procurar per les ànimes de tots els ciutadans de Calella, i deixar de banda la política. En tot cas procuraré tornar a escriure sobre aquest tema poc abans de la declaració de la renda.

A dir, que em sap molt greu que per l’actitud d’alguns capellans, l’església no pugui gaudir de la meva aportació, i segurament que la de molts altres ciutadans que pensen igual que jo, ja que crec que fan una labor social molt important a tota Espanya i arreu del món.

Darrera actualització: 04.03.2022 | 13:37