PP: Condemna sense paliatius a tota mena de terrorisme a casa nostra i a tot arreu

Des del PP de Calella volem condemnar els atemptats soferts aquest Agost a Barcelona i Cambrils, donar tot el nostre suport a les víctimes i a les seves famílies, a totes les forces de seguretat, als serveis d’emergència i de la salut, als taxistes, i a totes les persones que van ajudar, que van acollir i van manifestar-se en contra aquests actes bàrbars, sanguinaris i embogits per la seva interpretació del islam.

Des del PP sempre hem condemnat i condemnarem tot tipus de terrorisme, ja sigui islamista, etarra, dels grapo, del IRA, o qualsevol altre. EL TERRORISME NO TE CABUDA ENLLOC.

Pràcticament des del primer moment dels atemptats alguns mitjans de comunicació i partits polítics, sobretot d’esquerres, han intentat justificar els atemptats com si fos una causa-efecte. Alguns d’ells volen que occident canviï i recolzi encara més als musulmans. Jo els hi dic que si Occident és pròsper, inclús en els moments de crisis, és gràcies a la llibertat, al fet que la religió estigui fora de l’àmbit polític, que no ens governi la religió, mentre que la majoria dels països musulmans estan governats per la religió i no es distingeix la política de la religió, el que comporta que mai acabin de progressar. QUI HA DE CANVIAR ÉS L’ISLAM, HA DE DEIXAR D’ESTAR EN L’ERA FEUDAL I MODERNITZAR-SE, HA DE RESPECTAR LA LLIBERTAT DELS DEMÉS, DE LES DONES I APLICAR-SE-LA!

És lamentable que les paraules de condemna de la CUP fossin “condemnem el terrorisme feixista fruit del capitalisme”. Segons la CUP només existeix el terrorisme on hi ha capitalisme, quan els països que més terrorisme pateixen són els propis països musulmans, on no hi ha democràcia, ni capitalisme. Quan sento paraules com aquestes penso que sobretot Catalunya, però també la resta d’Espanya està malalta i embogida. També és curiós com la CUP cada cert temps realitza ‘actes’ ofensius a la religió catòlica, però en cap moment ho fan a cap mesquita, a pesar de la repressió que pateixen les dones musulmanes, quan la CUP es defineix feminista, fins a l’extrem de parlar en femení.

Hi ha estudis que diuen que el 80% dels musulmans a Espanya reben ajudes socials. Ja m’he expressat vàries vegades amb el tema de les ajudes socials, aquestes han de ser una ajuda en un mal moment, en una mala situació, un impàs, però mai una forma de vida. A vegades sembla que molts es conformen amb aquestes ajudes com una forma de vida, i si els pares no treballen, que creieu que faran els seus fills, i sinó treballen enteneu que tenen molt temps lliure, temps que poden fer servir per buscar feina, o bé per acabar en males companyies, o ser captats pels terroristes. De que ens serveix que vinguin immigrants que no treballin, que els haguem d’ajudar i que no s’integrin? Algunes famílies dels terroristes més importants del ISIS havien rebut ajudes socials per valor de més d’1 milió d’euros en països europeus. I ens ho paguen assassinant-nos?

Holanda ha començat a canviar la visió, i vinculant les ajudes socials a la real integració dels immigrants al seu país. EUROPA HAURÀ DE SEGUIR AQUEST CAMÍ I AQUELLS QUE NO VULGUIN INTEGRAR-SE HAURAN DE SER EXPULSATS! 

La grandesa d’Occident, però també la seva debilitat, són els valors cristians, d’ajuda als demés, sigui o no cristià, i això en ho haurem de pensar.

EL REFERÉNDUM DEL 1 DE OCTUBRE Y LA DEMOCRACIA

Des de las filas del independentismo y sus medios afines, se llenan la boca con la palabra democracia para defender el referéndum del 1 de octubre. La democracia lo es cuando se respeta la ley y eso no sucede en ningún caso en todas las leyes que se han proclamado recientemente a favor del independentismo, referéndum, leyes de desconexión, etcétera. El referéndum no se debe producir ni se producirá, y la ley tendrá que recaer en todos aquellos actores que de forma ilegal y además siendo avisados con mucha, muchísima antelación, se saltan la ley.

TENED POR SEGURO QUE NO SE PRODUCIRÁ DICHO REFERÉNDUM. La soberanía nacional pertenece a todos los españoles y no a una parte de España.

Darrera actualització: 04.03.2022 | 13:36