L’Ajuntament demana a la Generalitat que inclogui l’ampliació de l’Hospital i la museïtzació del jaciment del Roser-Mujal als comptes del 2024

Divendres, 19 de gener de 2024 a les 00:00

El Govern de la ciutat envia avui una carta al President de la Generalitat, Pere Aragonès, amb el suport de tots els grups municipals que constitueixen el consistori, excepte el grup d’ERC Calella. A l’escrit se sol·licita a la Generalitat que inclogui al pressupost de 2024 aquests dos projectes clau pel futur de la ciutat

L'Ajuntament de Calella ha enviat avui una carta adreçada al President de la Generalitat, Pere Aragonès, per demanar que els projectes de l’ampliació de l’Hospital i la museïtzació del Jaciment del Roser-Mujal de Calella es contemplin en la confecció dels Pressupostos del Govern de la Generalitat per aquest 2024. Ambdós projectes, en l’àmbit sanitari, cultural i patrimonial, són de gran importància pel futur de Calella.

L’alcalde, Marc Buch, i els i les portaveus dels grups de Junts Calella, Socialistes de Calella, Estimem Calella, Calella en Comú, Partit Popular Calella i la CUP Calella, sol·liciten al Govern que inclogui en l’exercici 2024 la partida necessària per a l’execució de l’ampliació i millora de l’equipament sanitari, ja que el consistori ja ha donat compliment als tràmits previs necessaris i previstos al conveni per a l’ampliació i millora de l’Hospital Comarcal de Sant Jaume de Calella.

A més, la carta també demana una partida de 1.525.000,00 € a efectes de poder desenvolupar el projecte de museïtzació del jaciment romà del Roser-Mujal de Calella, atesa la seva importància i unicitat a nivell patrimonial, urbanístic i cultural per Calella i el conjunt del país.

La missiva compta amb un ampli consens en estar signada per tots els portaveus dels grups municipals del consistori a excepció del d'Esquerra Republicana.
 

Darrera actualització: 22.01.2024 | 17:36