Oferiment de recursos per a les persones refugiades

El Comitè per a l'Acollida de les Persones Refugiades de la Generalitat de Catalunya ha posat a disposició de tots els ens locals una fitxa inventari perquè enumerin els recursos disponibles al municipi que vulguin posar a disposició del Govern per al col·lectiu de refugiats.

Aquelles persones que tinguin interès a col·laborar-hi, només cal que emplenin la fitxa indicant els recursos que s'ofereixen. Aquests poden ser:

  • materials: habitatges, equipaments residencials, cessió d’espais formatius, etc.
  • immaterials: formació i orientació per al treball; servei de traducció, interpretació o mediació intercultural; servei d’acompanyament personal, escolar o familiar; formació en idiomes o alfabetització; prestació de serveis de salut complementaris; realització d’activitats de lleure i esports, etc.

Quan es dóna resposta:

Un cop els recursos estiguin inventariats, les entitats gestores que oficialment tenen designat l’acolliment de les persones refugiades (ACCEM Associació Comissió Catòlica Espanyola de Migració, CCA(R) Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i Creu Roja Catalunya) es posaran en contacte amb les persones titulars dels recursos per tal d'establir les condicions del servei, com ara quan es comença a oferir, de quina manera, entre d'altres.

Qui pot sol·licitar-ho:

Qualsevol ciutadà o ciutadana, entitat o empresa.

Cal aportar:

Canals de tramitació:

  • Presencial

    Fàbrica Llobet-Guri C. Sant Pere, 152 De dilluns a divendres de 09.00 a 13.30 h i dilluns tarda de 16.00 a 18.30 h.

Àrea de Solidaritat i Cooperació

c. Sant Jaume, 339 (Fàbrica Llobet-Guri) - 08370 Calella - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 937 664 434
Adreça electrònica: solidaritat@calella.cat
Horari:  
de dilluns a divendres, de 8.30 a 15.00 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 23.08.2021 | 12:04