Participació

L'Ajuntament de Calella disposa de diversos canals per tal que ens faci arribar les seves propostes, idees, queixes, suggeriments, etc.

Alcaldia Oberta

Si vol adreçar la seva consulta directament a l'Alcalde, pot fer-ho des d'aquest formulari: Alcaldia Oberta

Regidors de Districte

Pot adreçar les seves consultes al seu Regidor de Districte. Consulti quin és el seu sobre aquest mapa interactiu.

Consells de Participació

Aquí trobarà la informació dels diferents Consells de Participació existents a Calella: Consells de Participació

Xarxes socials

  • L’Ajuntament de Calella disposa d’una pàgina a Facebook per tal de poder seguir de forma ràpida i senzilla les darreres notícies i esdeveniments municipals i fer els suggeriments que cregui convenients: Facebook calellaésmés
  • A més, ens pot seguir a Twitter per tal de mantenir-se informat en tot moment de la darrera actualitat municipal: Twitter calellaésmés
  • També podeu conèixer millor la ciutat per mitjà de les imatges publicades a Instagram i a Flickr:

Pressupostos Participatius

banner pressupostos 2020.jpg

Els Pressupostos Participatius 2020 ja tenen una proposta guanyadora. “Adaptem Calella” ha obtingut 502 vots dels 1.533 realitzats pels ciutadans del municipi.

La proposta, presentada per Miquel Noheras, pretén donar continuïtat al projecte d’accessibilitat que l’Ajuntament de Calella ja va iniciar amb l’adaptació de part de les voreres del municipi i que té com a objectiu poder fer els carrers de Calella 100% accessibles.

La segona proposta més votada, amb 389 vots, ha estat la restauració de la balustrada del passeig Manuel Puigvert; la tercera la instal·lació d’unes graderies a l’Espai Esportiu La Muntanyeta, amb 313 vots, seguida per la dinamització del Parc Dalmau amb 4 tobogans gegants per a pares i fills, amb 248 vots; la cinquena més votada ha estat l’adequació del Cementiri Vell, que ha obtingut un total de 80 vots. En el procés de votació només hi ha hagut un vot auditable, i que per tant, es considera nul.

Altres edicions

Pressupostos participatius de joventut

PressupostosJoventut2016.jpg

Altres edicions

Calella a punt

“Calella a punt” és una aplicació que permet als ciutadans enviar incidències a l’Ajuntament de Calella a través del mòbil. Quan l’usuari trobi un desperfecte a la ciutat, ja sigui brutícia, algun element en mal estat, etc.., pot comunicar-ho a l'Ajuntament enviant una fotografia i la localització d'on es troba aquesta incidència. Un cop els serveis tècnics de l’Ajuntament de Calella ho reben es treballa per solucionar-ho el més aviat possible i l’usuari reb una notificació cada cop que canviï l’estat de la tramesa: rebuda, en tràmits o resolta.

Bústia de suggeriments i consultes

Té qualsevol dubte o suggeriment? Ens ho pot fer arribar aquí.

Enllaços

Vídeo - Àudio

Darrera actualització: 14.03.2023 | 14:56