Fins el 23 de gener es poden presentar les propostes per als Pressupostos Participatius de Joventut 2022

Dimarts, 11 de gener de 2022 a les 00:00

Els empadronats a Calella que tinguin entre 15 i 30 anys poden decidir a què es destinen els 10.000 euros de la partida pels pressupostos.

L’Ajuntament, a través de l’Àrea de Joventut, ha tornat a executar la convocatòria dels Pressupostos Participatius de Joventut, després de que l’any passat el procés s’ajornés degut a la pandèmia. Els joves empadronats a Calella, d’entre 15 i 30 anys, per tant, poden presentar les propostes per decidir quin projecte desenvolupa la ciutat i a què es destinen els 10.000 euros dels pressupostos.

Les propostes han de ser individuals o col·lectives i han d’estar relacionades amb l’àmbit d ela cultura, l’oci, l’ocupació o l’educació, entre d’altres i cap d’elles podrà superar els 5.000 euros de cost. Les propostes finalistes se sotmetran a una votació en una assemblea oberta al públic el 28 de gener a l’Espai Jove de l’edifici municipal de Can Saleta, a les 19.30 h, seguint totes les mesures que marca la normativa Covid.  Les butlletes per presentar les propostes es poden trobar al web municipal i es poden dipositar a les urnes que es troben a l’Espai Jove, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, al CN Calella i als centres d’educació secundària del municipi. Enguany, l’Ajuntament també permet la presentació telemàtica de les butlletes a través del seu portal.

Per complementar el procés de participació i orientar els joves que vulguin presentar propostes, com cada any, la setmana que ve es realitzaran els tallers a les escoles, d’on sortiran algunes de les propostes, que ajustades a les bases de la convocatòria, es portaran a l’assemblea de discussió i votació.

Darrera actualització: 11.03.2024 | 18:32