La Festa Major i la Fira omplen de gent i d’il·lusió els carrers de Calella durant aquests quatre dies de celebració

Dilluns, 26 de setembre de 2022 a les 00:00

Els gegants, els castellers, el pregó, el correfoc, els concerts a l’envelat, els balls, les sardanes, els focs artificials i la 41a. edició de la Fira inspirada en Navarra han estat les activitats protagonistes d’aquesta Festa Gran que ha permès recuperar la normalitat al complert

La Festa Major de la Minerva d’enguany i la 41a. edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme han omplert a vessar els carrers de la ciutat durant aquests quatre dies de celebració. Han estat molts els calellencs i calellenques que han participat de les diferents activitats diverses i per a tots els públics que l’Ajuntament ha programat amb la finalitat de recuperar la normalitat de la Festa Major després d’un parell d’anys on aquesta ha quedat marcada per la pandèmia.

D’aquesta manera, després que Pilar Vivas, monja de Lestonnac, pronunciés el pregó donant el tret de sortida a la Festa Major, els carrers de Calella així com el Passeig de Manuel Puigvert han acollit tota mena d’activitats en les quals les rialles, la música, l’emoció i les ganes de passar-s’ho bé han estat molt presents entre el públic.

La Fira, un dels fets cabdals de Calella, ha esdevingut un èxit absolut. El monogràfic ha destacat per la seva gran riquesa gastronòmica, la seva varietat geogràfica i el seu llegat històric, cultural i tradicional. A més, enguany, la Fira s’ha basat en dos altres pilars fonamentals: la sostenibilitat i la solidaritat. Així d’important és aquest esdeveniment en l’agenda de tots els ciutadans que, enguany, la seva presentació ha comptat amb la presència dels vicepresidents de Catalunya i de Navarra que, acompanyats per l’alcalde, Marc Buch, van inaugurar aquesta 41a. edició.

Darrera actualització: 03.10.2022 | 14:34