Associació Alt Maresme Country

El 8 de setembre de 2006 se inscriu en el Registre corresponent de la Generalitat de Catalunya l'Associació Alt Maresme Country.

El 14 d'abril de 2007 l'alcalde Josep Bassart inaugura el local social situat a la fàbrica Llobet i Guri de Calella.

El president de l'entitat, Emili Muntaner, escriu les paraules del seu discurs en aquest acte.

"En primer lloc vull donar-vos les gràcies a tot hom i en especial a l'alcalde de Calella i regidors del seu consistori per ser presents en aquest esdeveniment  tan important per a nosaltres pel que representa per al món de la música i el ball country.

Ressaltar que es tracta del primer local cedit per un ajuntament per al desenvolupament continuat d'aquesta activitat.

En aquest sentit, Calella marca una fita en el cercle del country i eleva la nostra població al cim de les pioneres en la cultura i l'esport.

Sense la formalització legal que ara tenim Alt Maresme Country inicia les seves activitats ara fa sis anys  

Des d'aquell febrer de 2001 fins a l'actual abril de 2007 han estat moltes les penúries passades però, primer per professionalitat i després per principis, no sempre bé entesos, hem lluitat contínuament per fer del nostre lleure un espectacle, tant a nivell d'exhibició de country com a nivell de germanor, units per una mateixa causa.

No som una secta, som una comunitat i en aquesta comunitat que no coneix nivells socials hi cap tot aquell que desitgi passar-lo bé de forma sana, sigui quina sigui la seva edad.

I a més som capaços d'omplir buits a tot aquell que els tingui i fer de la gent senzilla del poble, artistes que aprenen el que mai no es va pensar que aprendria i fins i tot arriben a aprendre com ensenyar, encara que mai no hagin estat professors d'escola.

Senyor alcalde, autoritats, companys tots, l'associació Alt Maresme Country és ja una realitat. Per aquest local, en el que portem d'any, han passat ja prop de 1000 persones i s'ha adequat la instal·lació gràcies a l'esforç de tots i a l'aportació de tots. Però queda molt per fer i molt per sembrar per anar recollint i creixent amb pas ferm. Il·lusió i ganes no ens falten.

El FAR West, nom que adquireix aquest local en homenatge al far de Calella, de tradició indubtable, i com a aglutinador del desig de tota la gent de l'Alt Maresme, necessita també la col·laboració del seu govern municipal.

Espero ser políticament correcte en assegurar que nosaltres posem el nostre granet de sorra per millorar la cultura, l'esport i el benestar social de Calella i confiem que els responsables de la ciutat sàpiguen valorar el nostre esforç i s'uneixin de forma eficaç a la nostra tasca."

Emili Muntaner - President de l'AAMC

C. Sant Antoni, 216, 1r - 08370 Calella - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Ramon Bofill i Hom
Telèfon: 609 326 464
Adreça electrònica: assoc.alt.maresme.country@gmail.com
Lloc web: altmaresmecountry.com
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 14.10.2022 | 13:14