Àrea de Solidaritat i Cooperació

L'àrea de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Calella treballa conjuntament amb el Consell Municipal de Solidaritat amb l’objectiu de sensibilitzar i mobilitzar els ciutadans i ciutadanes de Calella per arribar a aconseguir un compromís solidari amb els altres pobles i cultures.

Plans i actuacions

Les principals accions que es duen a terme són:

Atorgament de subvencions per a projectes de solidaritat i cooperació

Convocatòria anual de subvencions a entitats per a la realització de projectes de solidaritat i cooperació internacional. Regides per les bases reguladores aprovades l’any 2008.

Quinzena Solidària

Jornada celebrada durant la primavera amb una durada de dues setmanes, en la qual es duen a terme diferents activitats per tal de sensibilitzar i educar la població en matèria de solidaritat i cooperació. Dins la Quinzena Solidària, s’organitza el Sidral Solidari, una mostra de les diferents entitats que formen part del Consell de la Solidaritat que es dinamitza amb activitats infantils, actuacions musicals i berenar solidari.

Exposició "Calella es solidària"

Exposició sobre els projectes de cooperació internacional subvencionats per l’Ajuntament de Calella amb l’objectiu d’informar a la ciutadania sobre la destinació de recursos públics a projectes de cooperació i solidaritat. Al voltant de l’exposició, s’organitzen tallers destinats als alumnes dels centres educatius amb l’objectiu de conscienciar als més joves sobre les injustícies del món i fomentar la reflexió sobre la importància de la cooperació internacional.

Espai Can Saleta (c. Sant Jaume, 225-229) - 08370 Calella - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 937 664 434
Adreça electrònica: solidaritat@calella.cat
Horari:  
Dimarts, dimecres i divendres de 10:30 a 16:00 hores
Dilluns i dijous de 15:00 a 20:00 hores
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 10.05.2022 | 12:55