Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH)

L’AVAH és una entitat sense ànim de lucre, vinculada a l’Hospital Sant Jaume de Calella, que ofereix el seu suport desenvolupant diferents programes de voluntariat i projectes assistencials, segons les necessitats de les persones que pateixen un problema de salut. Tots els projectes estan coordinats per professionals amb formació adient.

Quins són els projectes actuals

  • Programa de voluntariat hospitalari: Té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones ingressades i les seves famílies.
  • Taller l'Encenall (Centre de suport personal per a la integració social): Club Social de Salut Mental "L'Encenall": El Club Social Encenall és un servei social especialitzat adreçat a persones que, a causa de patir un trastorn mental, tenen dificultats en la seva inclusió social i comunitària.
    Aquest servei té com a finalitat fomentar el manteniment dels vincles afectius i de relació amb l'entorn, i generar espais que possibilitin l'adquisició d'habilitats i competències personals, mitjançant l'ocupació significativa del temps lliure.
  • Servei de Suport Immediat a Domicili (SSID): Té per objectiu mantenir l’atenció al malalt a casa, els últims dies de vida, a través d’un cuidador especialitzat que dóna suport personal al malalt i a la família.
  • Programa d'atenció a les persones amb malaltia d'Alzheimer i altres demències, així com a les seves famílies: Suport psicològic per a millorar l’atenció a persones amb deteriorament cognitiu lligat a aquestes malalties i als seus familiars.

Com hi pots col·laborar

  • Informa't al nostre web: www.avah.cat
  • Fent-te amic: Participant en activitats concretes a benefici de l’Associació. Contacta amb nosaltres a avahcalella@gmail.com
  • Fent-te voluntari: Contacta amb nosaltres a evoluntariat@salutms.cat
  • Fent un donatiu: Al compte de la Caixa ES2421000022110200570159 i també per Paypal a través de la pàgina web (www.avah.cat) (Els donatius a l'AVAH desgraven a la renda posa un telèfon de contacte)

C. Sant Jaume, 209-217 - 08370 Calella - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 676 845 146
Adreça electrònica: avahcalella@gmail.com
Lloc web: www.avah.cat
Horari:  
de 9 a 13.00 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 14.09.2021 | 20:10